Rektorsnätet
1522
page-template-default,page,page-id-1522,wp-custom-logo,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-motus,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-583
 

Rektorsnätet

 

Nätverket för skolledare

 

 

Motus Vitae Foundation skapar ”Rektorsnätet” . Här lyfter vi svårigheter och dilemman som skolledare dagligen ställs inför. Ledarskapet, organisationsfrågor, ekonomi, konflikthantering, grupprocesser, pedagogiska frågor, närvaroproblematik, arbetsmiljön och dagsaktuella frågor är områden som vi tar upp. Nätverket tar tillsammans fram det område man vill fokusera på.

 

 

Hur och när?

Nätverket träffas 3 ggr/termin mellan kl 15-17.30. Vi väljer dessa tider för att det ska fungera så smidigt som möjligt för dig som skolledare. Välj själv under hur många träffar du vill delta. Det går också att välja webbsändning om du har svårt att komma ifrån.

Vi anpassar innehållet helt efter era behov och tar in den expertis (Forskare, framgångsrika exempel, ledare från näringslivet, m.fl.) som passar absolut bäst, som kan stötta och ge svar kring de frågor som vi fokuserar på. Det största värdet med gruppen är dock att ni som skolledare får tiden att diskutera med varandra.

 

 

Var?

”Rektorsnätet” träffas på Elite Marina Tower i Stockholm. Här finns fantastiska ytor för gruppdiskussioner, föreläsningar m.m.

Man kan enkelt ta sig till konferensanläggningen med kommunala färdmedel, med bil eller t.om. med båt från Nybroplan. Kommer du från andra delar av landet så kan du även sova över på hotellet till rabatterat pris.

Elite Marina Tower, Stockholm

 

 

Endast för skolledare

”Rektorsnätet” är precis som det låter, ett nätverk för just skolledare. För kunna ingå i nätverket ska man vara anställd som skolledare. När vi startar upp kommer ett ”Non disclosure agreement” (NDA) att användas. Det innebär att de frågor och diskussioner som förs ej får föras vidare. Självklart kan man berätta om vad som sker i stora drag men inga detaljer om andra skolor eller medlemmar får föras vidare. Vi gör detta för att en trygg atmosfär ska finnas mellan deltagarna.

Vi skapar även en säker onlineplattform för er medlemmar. Här kan man fortsätta diskussionerna och lyfta flera frågor samtidigt som vi kan ge stöd.

 

 

Gemensam middag

Ett bra alternativ kan vara att förlänga kvällen med en gemensam middag i Elite Marina Towers Restaurang. Här finns såklart chansen att lära känna medlemmarna i gruppen på ett bättre sätt och samtidigt fortsätta diskussionen från eftermiddagen.

Vi ses!

 


 

 

Intresseanmälan

 

Kontakta oss vid intresse att medverka i nätverket

 

 

 

 


 

*Covid-19

 

KONFERENS

Donationer & bidrag

Bankgiro 5513-2278 (Danske Bank)

Swish 123 531 2087

Lächelndes Mädchen in der Schule steht vor einer Tafel mit Muskeln aus Kreide

Kontakt

Mail: info@motusvitae.se

Tel: +46707708516

© Copyright Motus Vitae Foundation.

Stiftelsen är fristående, partipolitiskt och religiöst obunden. Stiftelsen är icke vinstdrivande.

Stiftelsen står för konkreta lösningar utifrån beprövad erfarenhet och forskning.

Translate »