Föreläsningar
2075
page-template,page-template-blog-chequered,page-template-blog-chequered-php,page,page-id-2075,wp-custom-logo,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-motus,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-583
 

Föreläsningar

Ta del av specialpaket med föreläsningar och utbildningar inom skola, hälsa & ökad måluppfyllelse

Våra föreläsningar & utbildningar

Ta del av utbudet av föreläsningar & utbildningar som vi kan erbjuda er inom hälsa, skola, pedagogik & skolutveckling. Vi kan givetvis skräddarsy dessa paket helt efter era behov och önskemål


man in white crew neck t-shirt smiling

Föreläsning; Att komma igång med och utveckla det systematiska förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan. (SFH)

Boka er föreläsning

Att komma igång med och utveckla det systematiska förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan. (SFH) Psykisk och fysisk hälsa är en förutsättning för lyckade skolresultat och fortsatta studier.


FÖRELÄSNING & WORKSHOP

Stress, sömn & hälsa i skolan

God hälsa är av största vikt för att eleverna ska kunna tillgodogöra sig sina skolkunskaper på bästa sätt. När barn/ungdomar inte får tillräckligt med sömn, när kraven blir allt högre och stillasittandet ökar så ser vi direkta negativa effekter på både hälsan och studieresultaten.


FÖRELÄSNING & WORKSHOP

Vem har tagit min kaffekopp?

Ta del av en inspirationsdag med en stor mix av humor, igenkänning och allvar från skolans värld. Efter den tidigare succén startar vi nu upp igen. Föreläsning varvat med diskussioner och övningar för att stärka gruppen på riktigt!

Perfekt som en nystart, studiedag eller kick off för skolor, pedagoger och skolledning.


Kontakta oss gärna!


No posts were found.

Translate »