Gruppträning i naturen
3044
page-template-default,page,page-id-3044,wp-custom-logo,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-motus,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-583
Anna Adelman, grundare av CrossNature

Gruppträning i naturen

Utomhusträning i naturen 10.30-14.30 & 12.30-13.30 (Olika pass men oberoende av varandra)

Alla åldrar

Med naturen och varandra som redskap

Grundkonceptet CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika par- och gruppövningar. Konceptet hämtar hela tiden ny inspiration från olika idrotter och träningsformer. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur.

Ett perfekt koncept för att visa elever hur man kan träna med naturen som sin träningsanläggning. Anna visar att det går minst lika bra att träna ute oavsett årstid.

Pass I

Träning i naturen med olika övningar, tips & konkreta lösningar

Pass II

Forts, utveckling: Träning i naturen med olika övningar, tips & konkreta lösningar

Efter passet finns möjlighet till samtal om specifika frågor i mingelformat.

OBS Egen utrustning krävs! (Oömma och varma kläder + handskar/vantar)


”Sveriges största konvent för skola, hälsa & pedagogik”

Vi ses den 3 december

Translate »