Yoga i skolan
2918
page-template-default,page,page-id-2918,wp-custom-logo,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-motus,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-583
Sofia Kingstedt, pedagog och grundare Yogi Teens

Yoga i skolan

Sofia Kingstedt von Corswant & Moa Turander

Sporthall B (Hall 1), kl 10.30-11.30 & 12.30-13.30 (Passen är oberoende av varandra men med olika innehåll)

Inriktning mot högstadium & gymnasium

YogiTeens ger unga verktyg för fysiskt och psykiskt välbefinnande. Genom konkreta forskningsbaserade övningar stärker vi gymnasieelevers och lärares förmåga att överkomma en av vår tids största utmaningar: psykisk ohälsa. YogiTeens har redan träffat över 1000 ungdomar och responsen har varit överväldigande positiv. Vårt mål är att år 2025 skall 25% av Sveriges gymnasieungdomar ha tagit till sig verktyg som förebygger, motverkar och åtgärdar psykisk ohälsa.

En yogaklass med YogiTeens. Yogaklassen innehåller yogarörelser, meditation, andning och avslappning. Du får prova på övningar Sofia och Moa brukar köra tillsammans med ungdomar ute på skolor. Du får även en inblick i hur man kan väva in yoga och mental övning i undervisningen. 

Efter föreläsningen finns möjlighet till samtal om specifika frågor i mingelformat.


”Sveriges största konvent för skola, hälsa & pedagogik”

Vi ses den 3 december

Translate »